ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

04/19/2019 10:19:24 PM
PrimaveraWEB
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


PORTADA

Tots els casals de barri i les biblioteques de Sant Boi disposen de zona wifi per connectar-se a Internet gratuïtament.

La iniciativa s’inclou en les mesures que porta a terme l’Ajuntament per facilitar l’accés de la ciutadania a les noves tecnologies.
Recentment, s’han instal·lat oficines electròniques administratives a l’OMAP (Ajuntament), Coressa, L’Olivera, Can Massallera i la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer. Els aparells ofereixen informació, agenda, borsa de treball, tràmits en línia, navegació per Internet, correu electrònic i SMS.
A la plaça de l’Ajuntament i a l’avinguda de l’11 de setembre, també s’han instal·lat punts d’informació digital a peu de carrer, anomenats streetbox. S’hi poden trobar dades sobre equipaments, serveis, activitat econòmica, plànol, agenda, etc.

Sant Boi compta amb el distintiu Innpulso de la Xarxa de ciutat de la Ciència i Innovació que atorga el Ministeri de Ciència i Innovació. D’aquesta manera el govern de l’Estat Espanyol reconeix la tasca feta al municipi en matèria d’investigació, desenvolupament i innovació (I+D+I)

Aquesta iniciativa forma part del projecte "e-Ciutadania. Portal ciutadà d'accés a l'administració electrònica i la societat del coneixement" subvencionat pel fons FEDER i al que també dona suport la Diputació de Barcelona i el Departament de Governació i Relacions Institucionals de la Generalitat de Catalunya.

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades