ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

27/02/2019 08:27:10
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Cita prèvia

L'Oficina Municipal d'Atenció a les Persones va néixer el 1995 amb la vocació de ser un servei a la ciutadania que apropés l'administració municipal a les persones que per un motiu o altre s'hagin de relacionar amb el nostre ajuntament. Des del seu inici ha estat un referent per a altres ajuntaments que han valorat positivament el model del seu funcionament.
Fins ara, i després de diferents remodelacions destinades a augmentar el confort i la qualitat de l'atenció ciutadana, les gestions fetes a l'OMAP s'han valorat amb un índex de satisfacció molt alt, superior al 90%.
Amb la materialització de l'administració electrònica l'OMAP esdevé el referent en l'acompanyament a la tramitació electrònica sense deixar de fer l'atenció presencial per la qual es requereix la cita prèvia. Per demanar-la, cal anar al tràmit corresponent que es desitja i demanar la cita des del mateix tràmit a través de l'enllaç corresponent.

Les cites prèvies un cop validades es visualitzen a les pantalles on s'indica el número de taula on fer el tràmit.

En aquesta nova etapa, l'OM@AP esdevé el referent en l'acompanyament a les persones, en l'assistència a la tramitació electrònica i en definitiva a la creació d'una nova relació de proximitat amb la ciutadania facilitant la transició cap a la utilització de les eines digitals que permeten l'accés amb més facilitat als tràmits i gestions amb l'Ajuntament.

Per millorar el servei d'atenció a la ciutadania, evitar desplaçaments innecessaris i reduir el temps d'espera, l’Oficina Municipal d’Atenció a les Persones (OMAP) funciona amb sistema de cita prèvia.

Per garantir la qualitat del servei, és convenient consultar el Catàleg de tràmits i entrar a la fitxa del tràmit que es vol realitzar, on s'informa de les gestions i documentació necessària per a cadascun d'ells. Al final de la fitxa del tràmit, trobareu el botó de Cita prèvia.


En el cas que, en la data màxima de finalització de termini per a realitzar el seu tràmit, no hi hagi disponibilitat horària, podrà ser atès/a presencialment a l'OMAP sense tenir cita prèvia.


cita previa
cita previa

Les cites prèvies, es visualitzen per les pantalles a tal efecte, indicant el número de taula en què sereu atesos.Si voleu atenció per a tràmits relacionats amb empresa o comerç accediu a L'OAE

oaeLes cites prèvies, es visualitzen per les pantalles a tal efecte, indicant el número de taula en què sereu atesos.


Horari i calendari 2019 de l'OMAP


cita previa
Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades