ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

02/05/2019 09:07:24
PrimaveraWEB
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


PORTADA

Interrupcions previstes:

Aquestes interrupcions són degudes a tasques de manteniment tècnic que podran afectar un o tots els serveis inclosos a la Seu i a la Subseu electrònica de l'Ajuntament de Sant Boi.

Els serveis afectats podran estar o no operatius mentre durin les tasques de manteniment, podent veure's afectats de manera total o intermitent al llarg dels períodes indicats.

Per a qualsevol consulta o petició cal adreçar-se a l'Oficina d'Atenció al Públic telefònicament al 93 635 12 12, via Web pel T'Escoltem o bé presencialment a la Plaça de l' Ajuntament, 1 de Sant Boi de Llobregat

2 de maig 2019

La Seu Electrònica, el Portal de Transparència i el web municipal de l'Ajuntament de Sant Boi deixaran de funcionar el divendres 3 de maig de 15 h a 22 hores aproximadament. El motiu és la revisió i manteniment de la instal·lació elèctrica de l'edifici de Casa de la Vila. Disculpeu les molèsties.

9 d'abril 2019

No és possible fer pagaments amb passarel·la de pagament. Per a les sol·licituds que es presentin que estiguin vinculades a un pagament previ, s'enviarà la liquidació al correu electrònic.

21 de març 2019

La Seu Electrònica i el web municipal de l'Ajuntament de Sant Boi en l'apartat de REGISTRE ELECTRÒNIC deixarà de funcionar el divendres 22 de març de 15.30 h a 16.30 hores aproximadament. El motiu és la realitzacióde manteniment de programari. Disculpeu les molèsties.

25 d'octubre 2018

El web municipal de l'Ajuntament deixarà de funcionar el divendres 26 d'octubre a partir de les 7 h. El tall durarà una hora aproximadament. El motiu és la configuració dels dispositius de xarxa. Disculpeu les molèsties.

28 de setembre 2018

El web municipal de l'Ajuntament de Sant Boi, la Seu electrònica i el Portal de transparència, no funcionaran el divendres 28 de setembre de 15 a 17 hores aproximadament. No es podrà accedir als serveis de Registre Electrònic i Carpeta Ciutadana. El motiu ésl'actualització de programari. Disculpeu les molèsties.

22 de juny 2018

El web municipal de l'Ajuntament de Sant Boi, la Seu electrònica i el Portal de transparència, no funcionaran el divendres 22 de juny de 15 a 17 hores aproximadament. No es podrà accedir als serveis de Gestió Tributària, Registre Electrònic, Carpeta Ciutadana. El motiu ésl'actualització de programari. Disculpeu les molèsties.

7 de maig 2018

El web municipal de l'Ajuntament, la Seu Electrònica i en el Portal de Transparència deixaran de funcionar el dilluns 7 de maig a partir de les 20 h. El tall tindrà una durara aproximada de 6 hores. El motiu és la Configuració del servidor. Disculpeu les molèsties.

5 d'abril 2018

Al web municipal de l'Ajuntament, la Seu Electrònica i en el Portal de formació hi haurà talls intermitents de funcionament el divendres 6 d'abril de 8 a 11 hores aproximadament. El motiu és la Configuració del servidor. Disculpeu les molèsties.

15 de març 2018

El web municipal de l'Ajuntament de Sant Boi, la Seu electrònica i el Cercador municipal de formació, no funcionaran el dijous 15 de març de 14.45 a 15.15 hores del matí aproximadament, per tant no es podrà accedir a cap dels serveis. El motiu ésla resolució d'incidència de sistemes. Disculpeu les molèsties.

12 de gener 2018

El web municipal de l'Ajuntament de Sant Boi, la Seu electrònica i el Portal de Transparència, no funcionaran el divendres 19 de gener de 15 a 18 hores del matí aproximadament, per tant no es podrà accedir a cap dels serveis Registre Electrònici Carpeta Ciutadana. El motiu és l'actualització de programari. Disculpeu les molèsties.

La Seu Electrònica i el web municipal de l'Ajuntament de Sant Boi en els apartats de: Registre Electrònic i Carpeta Ciutadana deixaran de funcionar el divendres 12 de febrer de 15 a 18 hores aproximadament. El motiu és la realització d'actualització de programari. Disculpeu les molèsties. 2 d'octubre 2017

El web municipal de l'Ajuntament de Sant Boi, la Seu electrònica i el Portal de Transparència, no funcionaran el dimarts 3 d'octubre de 7 a 8 hores del matí aproximadament, per tant no es podrà accedir a cap dels serveis (registre de factures, carpeta ciutadana, pla ciutat,.....). El motiu és la configuració dels dispositius de xarxa. Disculpeu les molèsties.

8 de juny 2017

Al web muncipa lde Sant Boi deixarà de funcionar el servei de Registre Electrònic, la Carpeta Ciutadana i la Gestió d'Entitats,el divendres 9 de juny de 15 a 17 hores aproximadament. El motiu són tasques de manteniment del servidor. Disculpeu les molèsties.

4 de maig 2017

Al web municipal de Sant Boi deixarà de funcionar el serveiCARTONET( parcel·lari, planejament, mapa ) i el Plànol CIUTAT del dilluns 8 de maig fins el 12 de maig. El motiu és la implantació del nou Geovisor que substitueix a l'actual i la migració de les dades cartogràfiques.Disculpeu les molèsties.

5 d'abril 2017

A La Seu Electrònica de Sant Boi deixarà de funcionar el servei deRegistre Electrònic, la Carpeta Ciutadana i la Gestió d'Entitats,el divendres 7 d'abril de 15 a 17 hores aproximadament. El motiu són tasques de manteniment del servidor. Disculpeu les molèsties.

28 de febrer 2017

A La Seu Electrònica de Sant Boi deixarà de funcionar el servei de Registre Electrònic el divendres 3 de març de 15 a 16 hores aproximadament. El motiu és Tasques de manteniment del servidor. Disculpeu les molèsties.

21 de febrer 2017

La Seu Electrònica, el Portal de Transparència i el web municipal de l'Ajuntament de Sant Boi e deixaran de funcionar el dimecres 22 de febrer de 7.30 a 8 hores aproximadament. El motiu és la realització d'actualització del sistema operatiu dels dispositius de xarxa. Disculpeu les molèsties.

16 de febrer 2017

La Seu Electrònica i el web municipal de l'Ajuntament de Sant Boi en els apartats de: Gestió d'Entitats, Registre Electrònic i Carpeta Ciutadana deixaran de funcionar el divendres 17 de febrer de 15 a 23 hores aproximadament. El motiu és la realització d'actualització de programari. Disculpeu les molèsties.

2 de febrer 2017

La Seu Electrònica i el web municipal de l'Ajuntament de Sant Boi en els apartats de: Registre telemàtic, Formularis web, Consultes Urbanisme, Gestió d'Entitats, Registre Electrònic i Carpeta Ciutadana deixaran de funcionar el divendres 3 de febrer de 15 a 23 hores aproximadament. El motiu és la realització d'actualització de programari. Disculpeu les molèsties.

18 de novembre 2016

La web municipal, la Seu Electrònica i el Portal de Transparència de l'Ajuntament de Sant Boi deixaran de funcionar el divendres 18 de novembre de 15 a 23 hores aproximadament. El motiu és la realització d'actualització de programari. Disculpeu les molèsties.

25 de juliol 2016

La Seu Electrònica de l'Ajuntament de Sant Boi en els apartats de: Registre telemàtic i Carpeta Ciutadana, deixarà de funcionar el dimarts 26 de juliol de 15 a 17 hores aproximadament. El motiu és la realització d'actualització de programari. Disculpeu les molèsties.

17 de juny 2016

La Seu Electrònica de l'Ajuntament de Sant Boi en els apartats de: Registre telemàtic, deixarà de funcionar el divendres 17 de juny de 15 a 16 hores aproximadament. El motiu és la realització d'actualització de programari. Disculpeu les molèsties.

10 de juny 2016

La Seu Electrònica de l'Ajuntament de Sant Boi en els apartats de: Registre electrònic i Carpeta Ciutadana, deixaran de funcionar el divendres 10 de juny de 15 a 17 hores aproximadament. El motiu és la realització d'actualització de programari. Disculpeu les molèsties.

18 de maig 2016

Les gestions amb signatura electrònica no funcionen, estem treballant per tenir solucionat el problema al més aviat possible. Disculpeu les molèsties.

30 de març 2016

La Seu Electrònica de l'Ajuntament de Sant Boi en els apartats de: Carpeta ciutadana, Registre telemàtic i Registre d'entitats, deixaran de funcionar del divendres 1 d'abril de 15 a 17 hores aproximadament. El motiu és la realització d'ctualització de programari. Disculpeu les molèsties.

10 de març 2016

La Seu Electrònica de l'Ajuntament de Sant Boi (Volants de població, Carpeta ciutadana i Registre telemàtic) deixarà de funcionar del divendres 11 de març a les 22 h fins al dissabte 12 de març a les 22h aproximadament. El motiu és el manteniment dels servidors. Disculpeu les molèsties.

29 de febrer 2016

La Seu Electrònica de l'Ajuntament de Sant Boi (Registre Electrònic i Carpeta Ciutadana) deixarà de funcionar el dijous 3 de març, de 7 a 8 hores del matí aproximadament. El motiu és l'actualització del sistema operatiu dels dispositius de xarxa. Disculpeu les molèsties.

25 de febrer 2016

La Seu Electrònica de l'Ajuntament de Sant Boi (Registre Electrònic i Carpeta Ciutadana) deixarà de funcionar el divendres 26 de febrer, de 15 a 17 hores de la tarda aproximadament. El motiu és l' actualització de programari. Disculpeu les molèsties.

4 de febrer 2016

La Seu Electrònica de l'Ajuntament de Sant Boi deixarà de funcionar el divendres 5 de feber, de 15 a 17 hores de la tarda aproximadament. El motiu és l' actualització de programari. Disculpeu les molèsties.

25 gener 2016

El web www.santboi.cat, la Seu Electrònica i el Portal de Transparència de l'Ajuntament de Sant Boi deixaran de funcionar el dimarts 26 de gener, de 7 a 8 hores del matí aproximadament. El motiu és la realització de tasques de manteniment. Disculpeu les molèsties.

10 d'agost 2016

El web www.santboi.cat, la Seu Electrònica i el cercador de formació de l'Ajuntament de Sant Boi deixaran de funcionar el dimecres 10 d'agost, de 7.30 a 11.30 hores del matí aproximadament. El motiu és la realització de tasques d'actualització del programari. Disculpeu les molèsties.

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades