ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

12/07/2018 11:17:25
estiuWEB
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Oficina Municipal d'Atenció a les Persones

cita previa

L’Oficina Municipal d’Atenció a les Persones (OMAP) funciona amb sistema de cita prèvia per evitar cues i fer guanyar temps a les persones usuàries.

A l'estiu l'OMAP no pot garantir cita prèvia en un termini màxim de 48 hores, tal com fa durant la resta de l'any. Per això us ofereix la possibilitat d'atendre amb més immediatesa les qüestions urgents o amb una data pròxima de finalització de termini. Si aquest és el vostre cas, cal que truqueu al 93 635 12 12 o envieu un correu a omap@santboi.cat amb el telèfon de contacte de la persona que ha de ser atesa. Aprofitem per recordar que hi ha tràmits que es poden fer electrònicament o per correu administratiu.
Com demanar citaLes persones que hagin de demanar cita ho poden fer:

cita previacita previaHorari i calendari 2018 de l'OMAP (HORARI D'ESTIU: Del 25 de juny al 12 de setembre de 8.30 a 14 h)Tornar adalt

Compromís de servei

cita previa

L'Ajuntament de Sant Boi es compromet amb la ciutadania en oferir cita prèvia dins de les 48 h següents a la petició. Només en períodes vacacionals, per gestió de campanyes específiques i/o causes sobrevingudes, el termini podria ser superior.
Tornar adalt

Millores de la gestió

Aquesta millora de la gestió se suma a altres canvis que l’OMAP està realitzant per oferir un millor servei als ciutadans i les ciutadanes de Sant Boi. Els més importants tenen a veure amb la introducció de noves eines de tramitació electrònica.

Ara ja és possible, per exemple, demanar un volant d’empadronament des de casa a través d’Internet, gestionar una alta al padró, demanar una targeta d’aparcament per a la zona blava o sol·licitar i pagar una reserva d’estacionament o un tall de carrer per una mudança o una activitat de càrrega o descàrrega.
Tornar adalt

Millores de l’espai

L’OMAP també ha fet recentment alguns canvis en les seves dependències per tal de millorar la qualitat de l’atenció.

El punt d’informació s’ha traslladat a una zona més espaiosa perquè la recepció de les persones usuàries sigui més amable i endreçada. A les taules d’atenció personalitzada. s’han col·locat mampares separadores per oferir una atenció amb més privacitat.

cita previa cita previa

Perquè el temps és un regal,
Perquè no facis cues,
ara…
santboi.cat/citaprevia

Tornar adalt
Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web