ES Other languagesPlaša de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

19/01/2018 13:32:54
Ajuntament Ciutat TrÓmits Participa Comunicaciˇ
Portal de TransparŔncia. Obre enllaš extern en una finestra nova
Imprimir


Oficina Municipal d'Atenciˇ a les Persones

cita previa

A partir del dia 1 de febrer, l’Oficina Municipal d’Atenció a les Persones (OMAP) funcionarà amb sistema de cita prèvia per evitar cues i fer guanyar temps a les persones usuàries.

La prova del sistema de cita prèvia realitzada per les tardes al llarg de 2017 ha tingut resultats molt satisfactoris. La valoració per part de la ciutadania ha estat molt positiva, ja que l’atenció és més ràpida i s’eviten esperes innecessàries. Per això, ara el sistema de cita prèvia s’amplia a tota la jornada.
Com demanar cita

Les persones que hagin de demanar cita ho poden fer:
Tornar adalt

Compromís de servei

cita previa

L’Ajuntament calcula que, amb el nou sistema, l’OMAP atendrà en un any a l’entorn de 45.000 cites prèviament concertades.

El compromís de l’OMAP és que en el moment de la sol·licitud s’assignarà la cita dins d’un termini màxim de 48 hores.
Tornar adalt

Millores de la gestió

Aquesta millora de la gestió se suma a altres canvis que l’OMAP està realitzant per oferir un millor servei als ciutadans i les ciutadanes de Sant Boi. Els més importants tenen a veure amb la introducció de noves eines de tramitació electrònica.

Ara ja és possible, per exemple, demanar un volant d’empadronament des de casa a través d’Internet, gestionar una alta al padró, demanar una targeta d’aparcament per a la zona blava o sol·licitar i pagar una reserva d’estacionament o un tall de carrer per una mudança o una activitat de càrrega o descàrrega.
Tornar adalt

Millores de l’espai

L’OMAP també ha fet recentment alguns canvis en les seves dependències per tal de millorar la qualitat de l’atenció.

El punt d’informació s’ha traslladat a una zona més espaiosa perquè la recepció de les persones usuàries sigui més amable i endreçada. A les taules d’atenció personalitzada. s’han col·locat mampares separadores per oferir una atenció amb més privacitat.

cita previa cita previa

Perquè el temps és un regal,
Perquè no facis cues,
ara…
santboi.cat/citaprevia

Tornar adalt
Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinciˇ de Ciutat de la CiŔncia i la Innovaciˇ Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - AvÝs legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web