ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

28/09/2020 09:44:14
Sant Boi Pura inspiracio
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Activitats extraescolars

activitats extraescolars

Què és?

El programa Municipal d’activitats extraescolars de l’Ajuntament de Sant Boi, ofereix una proposta d'activitats amb paràmetres de qualitat i equitat educativa, en coherència amb el projecte educatiu del centre i que vol generar més i millors oportunitats educatives per a tot l'alumnat més enllà de l'horari lectiu. S'adreça a les AMPA/AFA dels centres públics d’Educació Infantil i Primària i Ensenyament Secundari Obligatori.
Aquest programa Municipal presenta una oferta amplia i diversa de recursos educatius i de lleure (lúdiques, esportives i culturals) que ajuden a millorar els aprenentatges dels infants i joves, tenint en compte les seves necessitats i els seus interessos, de forma singularitzada i en funció de les característiques del centre educatiu i de l'entorn.

Algunes característiques del projecte d’activitats extraescolars

  • - És un projecte inclusiu, vetllant perquè cap infant quedi fora de la possibilitat de participar-hi per motius econòmics i/o de necessitats educatives especials.
  • - Propostes d'activitats de qualitat, equitatives i diverses, que promouen l’educació emocional, l’autonomia, la creativitat, l’activitat física, l’aprenentatge cooperatiu i la convivència.
  • - Metodologies basades en el joc, l’experimentació, i les necessitats motrius, emocionals, socials i d’aprenentatge dels infants i joves que hi participen.
  • - Facilitar la conciliació de les famílies amb la seva vida laboral, oferint activitats d’acollida matinal i extraescolars en finalitzar l’horari lectiu de la tarda.

- Escola ANTONI GAUDÍ
- Escola ANTONI TÀPIES
- Escola AMAT VERDÚ
- Escola BARRUFET
- Escola BENVIURE
- Escola CASABLANCA
- Escola CIUTAT COOPERATIVA
- Escola JOSEP MARIA CIURANA
- Escola RAFAEL CASANOVA
- Escola PARELLADA
- Institut RUBIO I ORS

Gestió de les activitats d’extraescolars

La gestió de les activitats la durà a terme la Fundació Catalana de l’Esplai, FUNDESPLAI, dintre del programa municipal de les activitats extraescolars de l’Ajuntament de Sant Boi.
Aquest curs, donada la situació produïda per la pandèmia, les inscripcions a les activitats extraescolars inscrites al programa municipal d'activitats extraescolar, es realitzaran per internet. FORMULARI INSCRIPCIÓ
L'organització de les activitats del programa municipal d'activitats extraescolars està condicionada a l'evolució de la pandèmia del COVID19. A causa de les mesures que s'hagin d'aplicar per indicació de les autoritats sanitàries i educatives, l'oferta, els terminis i el procediment de la inscripció es poden veure modificats.

Si es vol donar de BAIXA un infant un cop inscrit a una activitat extraescolar, caldrà fer la sol·licitud indicant el nom del centre educatiu, l’activitat de la qual es sol·licita la baixa, el nom de l'infant o jove i el curs actual. Les sol·licituds de baixa s'han de sol·licitar abans del dia 25 del mes anterior a la baixa perquè siguin efectives en el rebut del pròxim mes.

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades