ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

05/28/2020 10:20:27 PM
PrimaveraWEB
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Una escola taller rehabilita el camí de la Font de Golbes
Les obres facilitaran sortides per gaudir de la muntanya de Sant Ramon

09/01/2006

Els alumnes de l'Escola Taller Parc de Marianao i Parc Forestal Montbaig han iniciat aquest estiu els treballs de condicionament del camí d'accés a la font de Golbes i les àrees de lleure dels voltants, a la muntanya de Sant Ramon. L'objectiu és ajudar a preservar aquest patrimoni natural del municipi de Sant Boi i facilitar futures sortides per gaudir-ne. A més del camí d'accés, també s'està millorant la font de Golbes i la zona de la Torre de les Bruixes.

El camí s'està pavimentat amb sauló i s'hi estan col·locant noves senyalitzacions, nou mobiliari urbà i travesses de fusta per conduir-hi l'aigua. L'entorn de la font esdevindrà una plaça de dos nivells, connectats entre ells amb rampes i escales, de manera que l'espai es recuperarà com a zona de lleure. Al voltant de la Torre de les Bruixes s'està arranjant el paviment i es construeixen murs de contenció de mamposteria.

L’Escola Taller Parc de Marianao i Parc Forestal Montbaig és un programa públic d’ocupació i formació ocupacional adreçat a 48 joves d’entre 16 i 25 anys en situació d’atur. Està promogut per l’empresa municipal Coressa i cofinançat pel Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya. Té una durada de dos anys, que finalitzaran el mes de novembre de 2007. Els alumnes participen primer en un procés de formació amb beca i posteriorment són contractats per desenvolupar les tasques pròpies de l'ofici après (hi ha mòduls de construcció, soldadura, lampisteria, fusteria, jardineria , treball forestal i sis mòduls complementaris). La finalitat del programa és fer possible que aquests joves, sense experiència laboral prèvia, assoleixin les competències professionals necessàries per accedir al món laboral; alhora, contribueixen a millorar un espai públic.


Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades