Cal Notari

Olivier Chantry

Productes: Albergínia, all tendre, bleda, bròquil, calçot, carabassa, carabassó, carboniatos, carxofa tudela, ceba, cogombre, col, coliflor, espàrrec verd, espinac, faves, fonoll, maduixes, maduixot, meló, mongeta tendra, pastanaga, patata, pebrots, ruca i tomàquets.

Catàleg de la pagesia de Sant Boi

Descripció: Explotació d’agricultura ecològica certificada que, des de 2012, produeix una gran varietat d’aliments frescos al Parc Agrari del Baix Llobregat.

La nostra producció i empresa es basen en principis com la regeneració dels sòls, la conservació de la biodiversitat (silvestre i cultivada), la gestió eficient de l’aigua, l’eficiència energètica, i salaris i condicions dignes per als nostres treballadors i treballadores. A més, apostem per l’autonomia de la finca.

El nostre equip està format per quatre persones fixes, i col·laborem amb centres de recerca i formació per millorar les pràctiques agràries i implementar la I+D+i participativa en l’horta.

Comercialització: 

  • Botiga en línia amb cistelles a punts de recogida de Barcelona i Baix Llobregat
  • Cooperativa Economat Social. Barcelona
  • Grups de consum i particulars a Barcelona, Baix Llobregat o Vallès (lliurament setmanal)
  • Menjadors escolars
  • Restaurants

Contacte: 

  • Masia Cal Notari. C/ Disseminat Marina, 33, Sant Boi de Llobregat
  • Tel. 654 096 599
  • calnotari.verdures@gmail.com
  • Web
  • Instagram
  • Facebook

Més informació

Distintiu de producte fresc.

Producció ecològica en finques de 6,5 ha situades als municipis de Sant Boi de Llobregat, Gavà i Viladecans.

Disposem de l'acreditació de Venda de Proximitat directa.

Utilitzem llavors reproduïdes per empreses artesanals i associacions dedicades a la recuperació i protecció de la biodiversitat cultivada.